ROZVRH JARO 2018

Zimě se tu ještě líbí, ale většina z nás již myslí na jaro :-)
A tak se jistě ptáte po rozvrhu, již je hotov:

Stávající i nový jarní ROZVRH mých lekcí najdete zde: 
http://www.yoguimuse.com/rozvrh_schedule
Na individuálních lekcích, terapiích a lekcích pro firmy se domlouváme vždy individuálně.

Vesměs rozvrh zůstává stejný jako v zimě, v Karma Yoze pokračuje nový kurz DANCE VINYASA FLOWGY od 3.4.2018, počet míst je omezen na 10, přihlašujte se tedy již teď: 


ÚTERÝ: 

18.40 - 20.10 KURZ DANCE FLOW VINYASA YOGA - 09.01.2018 - 27.03.2018, 12 LEKCÍ PO 90 MIN, 2520 Kč, Karma Yoga 

Nový kurz DANCE VINYASA FLOW 3.4.-26.6.2018, 13 LEKCÍ PO 90 MIN, 2730 Kč, Karma Yoga


ČTVRTEK

18.45 - 19.45 DANCE FLOW VINYASA YOGA - OTEVŘENÉ LEKCEKarma Yoga

20:05 - 21.05 JINOVÉ UVOLNĚNÍ (YIN YOGA) - OTEVŘENÉ LEKCEKarma Yoga


NEDĚLE

18:00 - 19:30 KURZ VINYASA FLOW YOGA -11.2.2018 - 26.6.2018, 18 LEKCÍ PO 90 MIN, 2790 KČ,  TJ Sokol Kralupy nad Vltavou (lekce se nekonají 4.3. a a 18.3.2018)
 

INDIVIDUÁLNÍ & FIREMNÍ LEKCE 

Na vyžádání 

____________________________________________________________

DANCE VINYASA FLOW

Zavřít oči, zaposlouchat se do hudby jejíž playlist si s netečností nepovídá, rozhýbat malíčky, chodidla, kotníky, rozvlnit páteř jako háďě a boky jako tanečnice/tanečník. Uvolnit čelisti, na obličeji rozsvítit úsměv, vytřepat ze sebe vše tíživé, mazlit se s lehkostí, rozpouštět svaly, plynout s kostmi a klouby v celistvé jednotě. A ta hudba … je to ještě jóga? Nebo už taneční session? A třeba přijde čas, kdy budete chtít o opustit podložku a zapomenout na pozice bojovníků, stromů a psů hlavou dolů. Ochutnat život ve jeho plnosti, zapomenout na nálepky, splynout se svým srdcem, světem, nechat plápolat svou niternou jiskru.

Taková je Dance Flow Vinyasa Yoga. A přitom stále jemná, ohleduplná a zároveň nabitá skladbami, ze kterých energie jenom prýští. A tak pak už ani šťavnatý dynamický rozjezd nebude vyžadovat téměř žádné úsilí. Jemnost a zároveň stabilita ásán na vlně dechu. To je pevný základ, ze kterého vycházíme při svém tvoření a do kterého se vracíme stejně jako naše končetiny zpět do středu těla, odkud také vše vychází.
Lekce jsou doplněny poezií, filozofií, hudbou, mantrami, pránajámou (prací s dechem), meditací.


JINGA

Jin jóga jako styl jógové praxe je praxí pomalou, jemnou, s dlouhým setrváním v pozicích. Jemnost spočívá v čase a prostoru, který svému tělu s citem věnujeme tak, aby se pozice mohla postupně sama otevřít a mohla nám umožnit dostat se ještě více do hloubky. Nejdeme však pouze do fyzické hloubky pozice, ale také putujeme ve své prostorové nehybnosti do hloubky své duše.

A zde se stává praxe jin jógy náročnou. Vydržet, přijmout, neutéct, když nám začne být nepohodlně. Setrvat s tím, co se nabízí, odevzdat se, splynout s dechem a zůstat v pozici pozorovatele, naučit se odstupu. A to jsou právě ony dovednosti, kterým nás jin jóga učí, abychom je dovedli aplikovat později mimo podložku.
 

VINYASAGA

Jemně dynamická jóga, kde splyneme s vlnou dechu, zaměříme se na plynulý vědomý pohyb, posílíme při dynamických změnách mezi pozicemi, uvolníme se na začátku a na závěr lekce. Zapojíme také své pojivové tkáně (fascie), promažeme klouby, skrze sílu těla najdeme sílu duše. Lekce jsou doplněny poezií, filozofií, hudbou, mantrami, pránajámou (prací s dechem), meditací.

Using Format