PF2019

Moji milí. 

Poslední rok pozoruji, že VYROVNANÉ ENERGIE a to mrazíkovské „Nad nikoho se nepovyšuj, před nikým se neponižuj!“ jsou v naší společnosti velka témata. A tak tohle nám všem přeju k Vánocům a do nového roku. Nad nikoho se nepovyšovat a před nikým se neponižovat. A taky ať se postaráme o svoje zdraví a štěstí, pokud možno, protože nikdo jiný to za nás neudělá. Není jedno, co za příběh máme za sebou, ale ještě více záleží na tom, co s ním teď uděláme. Také nám přeji, ať máme víc lásky pro živé bytosti a čas od času třeba i pro lidi. 

Ze srdce Vám všem chci poděkovat za přízeň v tomto roce a za energii, kterou věnujete sami sobě, a že jsem měla štěstí, že jste si k této potřebné činnosti vybrali na své cestě i mne. Vážím si toho více než jak dovedu napsat nebo říci. Bez Vás bych nikdy nemohla nikomu nic předávat a je mi ctí se s Vámi setkávat.

Dnes při příležitosti slunovratu, kdy slunce znovu nabírá sílu a začne nám zase přinášet více světla si přeji, abychom v sobě nenechali ten náš vnitřní oheň nikdy zhasnout. Ať už nás za rohem v novém roce potká cokoliv. A já doufám, že to bude jen dobré. A pokud by náhodou nebylo, že v nás a s námi vždycky bude něco, nebo někdo, kdo nám ukáže, že i na konci tunelu je světlo a po noci opět přijde den. Bez temnoty není světla a bez překážek není štěstí.
Opatrujte se a těším se zase brzy.

Vše dobré ❤

—-

In the last year, I have been noticing that balanced energies and the “Do not put yourself above anyone, do not put yourself below anyone” are still big issues in our society. And that’s what I wish f

And let’s take care of our health and happiness if possible, because no one else will do it for us. It does matter which story we drag behind, but it is even more important what we are going to do with it now. 

And I also wish that we have more love for living beings and from time to time also for people. 

Happy winter solstice, may the sunlight come soon and may the light in us never be extinguished. Thank you for being with me this year ❤

Using Format