GOVÝ RETREAT: BE THE SERENITY YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Jógový retreat s puncem klasického přístupu k józe v duchu indické tradice, opravdově, bez komerčních příkras, však v příjemném prostředí a s laskavým přístupem.


Tak dlouho hledáme klid a pokoj tam venku, až zjistíme, že tam není. A prohlédneme, že pokud se obrátíme k sobě a nahlédneme dovnitř, i svět vně bude najednou vypadat jinak. Pokojněji. Jasněji. Přijatelněji.Budeme spolu nahlížet dovnitř, skrze aktivitu našeho těla se přiblížíme klidné mysli, skrze klidnou mysl naší duši.Čekají nás 4 dlouhé jógové lekce - ve stylech hatha jóga, jin jóga a dynamická vinjása jóga. Budeme praktikovat pránajámu, koncentraci, meditaci, zpěv manter a usebrání. Odpojíme se od světa vnějšího a napojíme se na sebe. Bude čas na spočinutí, dobití energie, hýčkání sebe sama, možnost sezení kraniosakrální biodynamiky, reiki, nebo ajurvédské konzultace a chystáme pro Vás i přednášku o ajurvédě (indické nauce o životě).Je čas jít dovnitř, abych naplnili svůj hrníček klidu, pohody a světla a poté z něj mohli nalévat ostatním.

Petra Plutnarová - jóga, kraniosakrální biodynamika, reiki, jógová terapie, meditace, somatická terapie, terapie zvukem na principu continuum movement, terapie traumatu

PROGRAM:

Pátek
18.0019.30 h uvítání a večerní jógová lekce
20.00 h večeře

Sobota
08.00 h snídaně na pokoj
10.00 - 11.30 h ranní jógová lekce
17.0018.30 h večerní jógová lekce
19.00 h večeře

Neděle
08.00 h snídaně na pokoj
10.00 - 11.30 h ranní jógová lekce


CENA 4880 KČ
2 noci ubytování ve 2lůžkových pokojích
polopenze (snídaně na pokoj a večeře)
4 lekce jógy
organizace a zajištění CK
během pobytu budete mít možnost i soukromého sezení reiki nebo kraniosakrální biodynamiky


STORNO PODMÍNKY
Rezervace je platná po připsání zálohové platby na účet CK. Storno pobytu 30 a více dní před začátkem akce je ve výši 20 % ceny. Storno pobytu 29 – 0 dní před začátkem akce je ve výši 100 % ceny.


S SEBOU
Vlastní jógamatku, 2 bločky, pásek a deku.


REZERVACE
Rezervujte si Váš pobyt včas na odkazu:
https://booking.ommm.cz/jogovy-vikend-s-petrou…

Po vyplnění formuláře Vám budou zaslány cestovní doklady a platební údaje. V případě dotazů a nejasností prosím kontaktujte Ivanu Hrbáčkovou na ivana@ommm.cz nebo +420 775 296 555.  

Using Format