GOVÝ RETREAT BE THE LIGHT - KAŠPERSKÉ HORY

ROZSVIŤ SE

Miluju světýlka✨, a Vy?  Světlo je symbolem nejen tepla a hřejivého objetí a otevření se, ale zejména poznání, pravdy. Osvícený člověk je probuzený člověk, pozná se tak, že je ve svém jednání vědomý, čitelný, autentický. Jeho opravdovost je úlevou nejen pro něj samotného, ale i pro jeho okolí. Protože s lidmi, se kterými víte na čem jste, se prostě lépe žije. V opravdovosti je budoucnost. V jednotě a spolupráci je síla. V jakékoli oblasti života a jakkoli to zatím vypadá jako světelná revoluce. Taková naše osobní. Pojeďte se mnou na retreat. 

Bude to uzemněné, zemité, přesto povznesené. Doopravdy dotknout se hvězd a světlo udržet můžeme pouze pokud u toho zůstaneme nohama na zemi.✨👣

Až přijdeš na tržiště, nebudou se tě ptát, zda jsi meditoval v jeskyni v horách a nalezl jsi osvícení. Budou zkoumat, jak jednáš, a zda obstojíš v situacích běžného života. Půjde o to, zda světlo poznání dovedeš skrze sebe přetransformovat a přinést ostatním.


Čekají nás 4 dlouhé jógové lekce - hatha jóga, jin jóga, dynamická vinjása jóga. Budeme praktikovat pránajámu, koncentraci, meditaci, zpěv manter a usebrání. Odpojíme se od světa vnějšího a napojíme se na sebe. Bude čas na spočinutí, dobití energie, hýčkání sebe sama, možnost sezení reiki a chystáme pro Vás i přednášku o ajruvédě (indické nauce o životě) s úžasnou Stáňou Tremlovou.
Je čas jít dovnitř, abych naplnili svůj hrníček klidu, pohody a světla a poté z něj mohli nalévat ostatním.
Těším se na Vás.


LEKTOR
Petra Plutnarová - jóga, reiki, jógová terapie, meditace, somatická terapie, terapie zvukem na principu continuum movement, terapie traumatu
Stanislava Tremlová - ajurvéda

PROGRAM
Jógový víkend začíná v pátek v 19.00 h a končí nedělním brunchem po poslední ranní jógové lekci.
Pátek | jóga 19.0020.30 h
Sobota | jóga 08.3010.30 h (následně snídaně) & jóga 17.0019.00 h
Neděle | jóga 08.3010.30 h (následně snídaně)
Check-in v pátek od 14 h / Check-out v neděli do 12 h.

CENA 4200 KČ
V ceně jsou zahrnuty 2 noci ubytování ve 2lůžkových pokojích se snídaní, 4 dvouhodinové lekce jógy, přednáška, vstup do bazénu organizace a pojištění CK. Během pobytu budete mít možnost i soukromého sezení reiki. Více o reiki zde: http://www.yoguimuse.com/reiki
Více o ubytování: www.hotelkasperk.cz

STORNO PODMÍNKY
Rezervaci je potřeba závazně potvrdit platbou. Storno pobytu 30 a více dní před začátkem akce je ve výši 10% ceny (pokrývající související administrativní náklady). Storno pobytu 29 – 0 dní před začátkem akce je ve výši 100% ceny. Výměna osob je možná kdykoli.

S SEBOU
Jógamatku a jiné jógové pomůcky (2 bločky, pásek, deku nebo šál). Pár pomůcek bude na místě k zapůjčení.

REZERVACE
Rezervujte si Váš pobyt včas na odkazu: https://www.ommm.cz/akce/jogovy-vikend-s-petrou-plutnarovou-na-sumave/
Po vyplnění formuláře Vám budou zaslány cestovní doklady a platební údaje. V případě dotazů a nejasností prosím kontaktujte Ivanu Hrbáčkovou na ivana@ommm.cz nebo +420 775 296 555. Děkujeme.

https://www.facebook.com/events/989637628036446/


RKOVÝ VOUCHER

Máme early bird ceny a pokud mi napíšete do 9.12.2019, ještě Vám vystavím dárkový voucher, pokud si budete chtít retreat nechat věnovat pod stromeček či někomu sami udělat radost. 


FACEBOOK

https://www.facebook.com/events/989637628036446/?active_tab=about

Using Format