DOVOLENÁ S JÓGOU: BALI SOUL YOGA RETREAT 9.-16.3.2017

Dva roky jsem věděla, že na Ostrov Bohů musím. Nevěděla jsem proč. Když si něco hodně přejete a věříte, že pokud je to Vaše, tak se to stane, splní se to. A tak jsem letos odjela na Bali. Potkala tam mnoho životních učitelů jen tak mimochodem cestou na ulici, léčitelku z Kanady a mnoho lidí, kteří mi pomohli, když jsem to potřebovala, ale zejména jsem tam potkala svého doposud nejdůležitějšího učitele jógy. Je to takový ten pocit, že je na světě někdo, kdo všechno učí stejně jako Vy, akorát má o třicet let vice zkušeností a ví toho mnohem víc. Je to někdo, od koho se nejen chcete, ale musíte učit. Jiná možnost není. Pro to jste si tam přijeli. A taky pro důvěru v život. Takovou tu opravdovou, co ji cítíte na vlastní kůži. To je můj příběh. Jaký bude ten Váš? Rozhodla jsem se Vám umožnit potkat se sami se sebou na své cestě, jít ještě dál a hlouběji než jste si kdy představovali. A cítit se u toho dobře. Pojeďte s námi. Bude to stát za to. Přihlášky prosíme do konce října 2016. Protože velké šance přicházejí jen jednou ;-)

Bali je Ostrov Bohů, kde se za bdění mnoha duchů a bohů věci dějí. Dějí se ať už na to věříte nebo ne. Je to místo osobní transformace, kde si přejete, necháte záměr být, a pak už jste jen mile překvapeni, jak vše plyne. Je to místo plné slunce, usměvavých obyvatel, posvátných chrámů a rituálů, dobrého jídla a pití.
Pokud navíc praktikujete jógu, osvěžení duše a těla, nasměrování na vaši cestu, na sebe nenechá dlouho čekat. 
Chcete-li zažít něco výjimečného, oblast Bali je tím pravým místem. Dvakrát denně se ponoříme do jógové praxe, polaskáme tělo výborným jídlem, a mezitím budeme moci užívat uklidňujícího šumění oceánu, možná i vyzkoušet surfování, vychutnat si masáž či podívat se po ostrově.
Pojeďte s námi. 

Letenka není v ceně zájezdu. Rádi vám připravíme nabídku. 
Je možnost i úpravy termínu, pokud chcete přijet dříve či zůstat déle. Letenky z Prahy s ideální návazností, kdy cestujete v nejpohodlnějších denních časech a nemáte dlouhé čekání, s Cathay Pacific je možné pořídit za cca 18.900 Kč. Pokud vám nevadí delší čekání či noční hodiny, dají se někdy sehnat z Prahy i levnější letenky za cca 15.000 Kč (podaří se pravděpodobněji v prodlouženém individuálním termínu, letenek v akci je vždy jen malý omezený počet a je potřeba být časově více flexibilní).

PROGRAM:

Ubytování v Canggu / Serenity Eco Guesthouse ***

Ubytování v 2lůžk. pokojích vybavených soc. zařízením, větrákem a klimatizací.

Cena balíčku: 16.900 Kč/os. v 2lůžk. pokoji

CENA ZAHRNUJE:

- 7x ubytování s polopenzí (snídaně, večeře – vegetariánské bezlepkové vč. filtrované vody)

- Transfer letiště-hotel-letiště

- 4 hodiny jógy denně (tj. lektorku a pronájem sálu) s Petrou Plutnarovou

CENA NEZAHRNUJE:

- Letenku (viz výše)

- Cestovní pojištění – doporučujeme/zajistíme AIG Gold 540 Kč/os.

Poznámka:

- Cena platí při min. účasti 10 platících osob, neb jsou v ní rozpočteny náklady na lektorku

TERMÍN PŘIHLÁŠEK do 31.01.2017 na adrese lucka@cambitour.cz


Bavilo Vás čtení o Bali? O Bali se píše také ve článku: Jóga a co od ní čekat

Zaujala Vás nabídka? Sdílejte, lajkujte, diskutujte. Chci vidět další nabízené akce.

Using Format