11.11.2017 BRATISLAVSKÝ DENGY

S velikou radostí jsem přijala pozvání na XXI. BRATISLAVSKÝ DENGY. Bratislavu mám moc ráda a budeme se v rámci Vinyasa Flow věnovat tématu “JAMA A NIJAMA: Návrat k síle středu”. 

Bude to o návratu k sobě, disciplíně, sebeovládání, jak je vnímal Patanjali, což je možná úplně jinak než jak tyto pojmy chápeme dnes. Bude to o tom, kam jde naše energie, kudy se ubírá naše pozornost a jak zůstat sami u sebe a jít na ásánovou praxi směrem zevnitř ven a ne zvenku dovnitř, jak to často vidíme.

Den konání: 11.11.2017

Místo konání: Dancehaus, Stromová 16, Bratislava

***

I happily accepted kind invitation to 21ST YOGA DAY IN BRATISLAVA, SLOVAKIA. I do love Bratislava and the topic of the vinyasa flow will be “YAMA AND NIYAMA: Back to strong centre”. We will be practising and talking about coming back to the centre of the body & self, about discipline and self-regulation, as perceived by Patanjali, which is quite different from how we understand these concepts now. It will be about where our energy flows, where we place our awareness and how to stay centered, take our asana practice from the inside out as opposed to from the outside in, as we see it often these days.

Date: 11.11.2017

Palce: Dancehaus, Stromová 16, Bratislava

Using Format