ROZMARNÉ JÓGOVÉ LÉTO


LETNÍ ROZVRH SKUPINOVÝCH LEKCÍ

Léto je letos milující a plné hojnosti slunečních paprsků a přímo vybízí k jógové praxi, s letní stravou se cítíme lehčí, se slunečním svitem radostnější a s delšími dny aktivnější. Šťavnatý je i můj letní rozvrh. Ve všech sálech je chládek, jako novinku přináším srdeční záležitost, novou lekci v Jógovně (ten prostor musíte prostě zažít, nebe na zemi) a naše tradiční oblíbené lekce v Karma Yoze budou k mé (a doufám, že i k Vaší) veliké radosti pokračovat (téměř) beze změny. 

Rozvrh může zaznamenat lehké změny tak, jak budu zaskakovat i za další lektory dle možností, budu Vás informovat aktuálně na FB stránkách, ale jeho jádro bude následující:


ÚT: 18.45-19.45 VINYASA FLOW, Karma Yoga - od 4.7.2017

ST: 18.15-19.45 SUMMER VINYASA FLOW, Jógovna - od 19.7.2017

ČT: 18.40-19.40 VINYASA FLOW, Karma Yoga - od 13.7.2017 

ČT: 19:45-20.45 YIN YOGA, Karma Yoga - od 13.7.2017

(11.7. a 13.7. za mne budou záskoky)


Již teď Vám mohu prozradit, že od září se chystají novinky a že to vypadá na lekce v pondělí, v úterý a ve čtvrtek.


INDIVIDUÁLNÍ SEZENÍ JÓGOVÉ TERAPIE, REIKI, JÓGOVÉ LEKCE

V létě budu mít více času na individuální práci s Vámi. Příkladem mohu uvést, že v tuto chvíli řeším s klienty za pomoci jógové terapie a reiki např. nechutenství, nespavost, choroby páteře, chronické trávicí potíže, psychické problémy, nechuť k životu, nedostatek energie, stresující situace v práci a osobním životě, nedostatek sebedůvěry, dýchací problémy, záležitosti spojené s oslabeným pánevním dnem, sebeprojevením se, plochá chodidla, nedostatek energie, potíže s otěhotněním, apatii, alergie, astma,  neschopnost se koncentrovat, a další. Terapie nezasahuje do alopatické západní medicíny a lze ji provádět souběžně. Ráda Vás přivítám v mém království se zenovou zahradou v Kralupech nad Vltavou, či za Vámi přijedu. Stačí se mi ozvat.


Přeji si pro Vás nádherné léto plné Slunce, vody, odpočinku, načerpání nových sil a klidu. Buďme sami u sebe doma.

Using Format