21.06.2017 MEZINÁRODNÍ DENGY

74letý učitel jógy indického premiéra Narendy Modiho, Nagendra, pracuje na tom, aby vědeckými metodami dokázal, že jóga funguje.

Zjistilo se, pokud budete praktikovat jógu 30-40 min denně, bude vaše tělo za půl roku fungovat jako o 10 let mladší. Také je pravděpodobné, že se vaše potřeba spánku sníží z 8h denně na 5-6h denně. 

Indický požádal učitele na celém světě, aby 21. června seznámili další adepty s jógou, tak jak se tradičně vyučovala se vším, co k ní patří. A to přesně společně uděláme.

Protože jóga nám dává schopnost cítit své tělo, uvolnit jej od zbytečných stažení, posílit jej, získat lepší pružnost a odolnost vůči stresu, lépe se soustředit, uvědomovat si své jednání, prožívat naplno okamžik, ve kterém se právě nacházíme, dojít k zdravějšímu tělu a šťastnější mysli. Přijďte zjistit, jestli je jóga i pro Vás.

Půjde o plnohodnotnou 60 minutovou jógovou praxi pro začátečníky. Vezměte si s sebou velkou osušku nebo jógovou podložku. Přijďte v pohodlném sportovním oblečení (pokud si v oblečení nesedneme do tureckého sedu a nedáme v něm ruce nad hlavu, není to vhodné oblečení :-) )
Pokročilejší studenti jsou velmi vítáni jako podpora :-) Prosím sdílejte, ať se dostane informace tam, kam se dostat má.

Místo konání bude upřesněno - centrum Prahy (Vyšehrad, Grébovka, Karlovo náměstí, …)

Lekce bude zdarma (výměnou za úsměv). Koná se pouze za dobrého počasí.

Using Format